Onze gemeenschap in heeft

De Griekse Gemeenschap van Amsterdam en omstreken (GGA) is opgericht in 1974 als een culturele vereniging van Grieken en Griekenland liefhebbers.

Acties

De vereniging wordt op dit moment volledig door vrijwilligers financieel ondersteund en telt ongeveer 350 leden en hun familieleden. De laatste jaren heeft de Griekse Gemeenschap van Amsterdam en omstreken haar activiteiten uitgebreid door taallessen te organiseren in de Griekse en Nederlandse taal, het organiseren van traditionele Griekse dansles, informatiebijeenkomsten en adviesgesprekken, filmvertoningen en muzikale bijeenkomsten.

Medewerking

Al vanaf 2015 zijn we een sterk team, bestaande uit mensen van alle leeftijden, Grieken en Nederlanders, die met enthousiasme een nieuwe frisse wind door de GGA laten waaien en haar activiteiten uitbreiden.

De aanbod en onze doelen

Het doel van de GGA is het verschaffen van juiste informatie voor alle Grieken over zaken die belangrijk voor ze zijn zoals: De zorg, de huisvesting, hun rechten maar ook plichten in en jegens de Nederlandse staat, evenals het samenbrengen van mensen van alle leeftijden en nationaliteiten via de Griekse cultuur.

Skip to content